Спални по поръчка в София

Спални по поръчка в София

Изработката на спалня по поръчка дава възможност за прилагане на множество варианти за максимално използване на пространството. Собствениците на жилища в София избират все по-често изработка на спалня по индивидуален проект, за да създадат своите спални – мечти.

От поръчкови гардероби и изработени по поръчка легла до персонализирани решения за съхранение, спалните мебели по поръчка предлагат начин за проектиране на пространство, който е едновременно функционален и отразява личния стил при избор на цветове и текстури.

В тази статия ще Ви покажем няколко добри варианта, изработени от нас, и ще ви насочим към предимствата на спалните по поръчки, популярните стилове и процеса на създаването им.

Предимствата на спалните по поръчка в София

Персонализиран дизайн и функционалност

Едно от основните предимства на спалнята по поръчка е възможността да проектираме пространството според вашите специфични нужди, предпочитания и изисквания към мебелите.

Често клиентите ни предпочитат големи обеми за съхранение на дрехи.

В тази спалня е наблегнато на гардероби, поради голямото количество костюми на клиента. Вътрешната част на гардеробите е разделена на два реда, за да се събира максимален брой костюми:

Други клиенти предпочитат да съхраняват книги и по-малки предмети. Едно от решенията, което ние от Atelie Joez предлагаме, е следното:

Най-често използваният вариант за съхранение е в леглото под матрака, като подматрачното пространство може да се раздели на зони в зависимост от Вашето желание.

Секции в подматрачното пространство на спалните по поръчка

Независимо дали имате нужда от повече място за съхранение, специфичен размер легло или дизайнерски елементи, мебелите по поръчка могат да отговорят на всички ваши изисквания.

Уникални и Стилни

Спалните по поръчка позволяват висока степен на персонализация. Можете да изберете материалите, цветовете, покритията и стиловете, които най-добре отговарят на Вашия вкус, създават Ви усещане за спокойствие и се съчетават с цялостната визия на Вашия дом. Това води до уникална и стилна спалня, която отразява вашата индивидуалност. От съвременен минималистичен дизайн до класически и богато украсени стилове, възможностите са безкрайни.

Качество и издръжливост

Когато избирате мебели за спалня по поръчка, вие инвестирате в качествена изработка и материали. Това гарантира, че вашите спални мебели ще издържат изпитанието на времето и ще продължат да изглеждат добре години наред.

Популярни стилове спални по поръчка в София

Модерен минимализъм

Модерният минимализъм е популярен стил за спални по поръчка в София. Тази философия на дизайна се фокусира върху простотата, чистите линии и неутралната цветова палитра. Минималистичните спални се характеризират с функционални мебели с фокус върху максималното пространство и светлина. Този стил е идеален за спални с малка площ.

Спални по поръчка в София
Спални по поръчка в София

Класическа елегантност

Спални по поръчка в София

За тези, които предпочитат по-традиционен външен вид, класическата елегантност е вечен избор. Класическите мебели за спалня често се отличават с богати дървени покрития, сложни детайли и луксозни тъкани. Този стил излъчва изисканост и топлина, създавайки уютна и привлекателна атмосфера.

Рустик чар

Rustic charm е идеален за тези, които обичат естественото и земно усещане. Рустиковите мебели за спалня включват естествени материали като дърво и камък, често с изтъркано или регенерирано покритие. Този стил внася нотка на провинцията във вашия дом, предлагайки топла и приветлива среда.

Процесът на създаване на мебели за спалня по поръчка

Първоначална консултация и проектиране

Процесът започва с първоначална консултация, при която обсъждаме вашите идеи, нужди и предпочитания. Следва фазата на проектиране, при която създаваме 3D проекти в 3 варианта на визуализация. По време на този етап можете да направите корекции и да предоставите обратна връзка, за да сте сигурни, че дизайнът отговаря на вашите очаквания.

Избор на материал и изработка

След като дизайнът е финализиран, следващата стъпка е изборът на материали и цветове. Ние ще Ви консултираме за опциите при избора на материали, които отговарят на вашия дизайн и бюджет. След това започва процесът на изработка.

Спални по поръчка в София

Заключение

Инвестицията в спални по поръчка в София предлага множество предимства, от индивидуалния дизайн и функционалност до високо качество и устойчивост.

Ние от Atelie Joez ще Ви съдействаме през целия процес, за да създадем заедно уникална и стилна спалня – Вашето място за почивка и релакс.